Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Berlinerboller, eller solboller som de vanligvis kalles lenger nord i landet, er boller som ofte er fylt med syltetøy eller vaniljekrem og kokt i smult.
En deilig og vinterlig salat med mye mat i. Krydrede, sprøstekte valnøtter, tranebær og fetaost smaker fortreffelig sammen med dressing av sennep og eddik.
Denne bakte grøten er en variant av hverdagsklassikeren, men smaker nesten som gulrotkake. Denne er perfekt for de litt roligere morgenene du vil kose deg litt ekstra - eller som en varm og lun middag.
Røde appelsiner er utrolig dekorative, og gir både nydelig syre og deilig aroma til dette pannekaketårnet. Om du ikke finner røde appelsiner i butikken, kan du selvsagt bruke vanlige appelsiner.
Det er ikke mye som skal til for å skape en helt spesiell stemning. Litt godt brød, litt godt kjøtt, litt sopp og litt fløte. Med reinsdyrskav i fryseren har du alltid utgangspunktet for et nydelig måltid.
Havretoddy med eplesaft og kanel er et varmt og godt alternativ til kakao, solbærtoddy eller julegløgg. Havredrikk lager du i blender med havregryn, dadler og vann.