Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Skal du ha selskap?
Tradisjonelle, norske kakebord hører med når det er fest. Vi har samlet oppskrifter, tips og råd om beregning av hvor mange kaker du trenger.
Klikk her for gode råd til kakebordet
Frokost
Matpakke
Middag
Vår
Fint
Halvgrovt
Grovt
Ekstra grovt
3 x bakst på grillen
Brødpinner med spekeskinke
Brødpinner med spekeskinke er supergode snurrer som er raske å tilberede på grillen. Server med en god dipp som smårett i sommer.
Middels
Middels
Vegetarpizza på grillen
Med en pizzastein på grillen får du grillet vegetarpizza med deilig sprø bunn. Her er oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong.
lang
Middels
Fint
Pull-apartbrød på grillen
Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Middels
enkelt
Mest populært akkurat nå
Sosiale måltider med pull-apartbrød
Pull-apartbrød er den perfekte maten for lange, sosiale måltider der man skravler og spiser om hverandre.
Slik lykkes du med surdeigen
Surdeigsbrød kan være litt utfordrende å få til, men smaker ofte ekstra godt. Først og fremst trenger man en god surdeig, så trenger man tid. Tid til at deigen får hevet tilstrekkelig og til at smaken får utviklet seg.