Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Brioche med eggesalat

Brioche med eggesalat er en lekker liten lunsjrett som går raskt å lage. Eggesalaten passer også godt som fyll i baguetter, sandwich og bagels.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Eggesalat: Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og ta av skallet.
  • Bland rømme, majones, sennep, vårløk, gressløk og sylteagurk. Smak til med tabasco, salt og pepper.
  • Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen.
  • Fylt brioche: Kutt briochebrødet i to fra toppen, men ikke skjær helt gjennom. Del hvert brød i to. Legg et salatblad i hver og fyll på med eggesalat. Pynt med finhakket vårløk og gressløk, og kvern litt pepper over til slutt.

Flere hjemmebakte alternativer som passer godt sammen med eggesalat: 

>> Fine bagetter

>> Bagels bakt med bygg

>> Eltefrie bagetter

>> Grove bagetter

 

Oppskriften er laget i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
3 stemmer
Les eller skriv kommentarer