Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Brioche med eggesalat

Brioche med eggesalat er en lekker liten lunsjrett som går raskt å lage. Eggesalaten passer også godt som fyll i baguetter, sandwich og bagels.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Eggesalat: Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og ta av skallet.
  • Bland rømme, majones, sennep, vårløk, gressløk og sylteagurk. Smak til med tabasco, salt og pepper.
  • Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen.
  • Fylt brioche: Kutt briochebrødet i to fra toppen, men ikke skjær helt gjennom. Del hvert brød i to. Legg et salatblad i hver og fyll på med eggesalat. Pynt med finhakket vårløk og gressløk, og kvern litt pepper over til slutt.

Flere hjemmebakte alternativer som passer godt sammen med eggesalat: 

>> Fine bagetter

>> Bagels bakt med bygg

>> Eltefrie bagetter

>> Grove bagetter

 

Oppskriften er laget i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
3 stemmer
Les eller skriv kommentarer