Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 6 store muffins
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 6 store muffins

Monkey bread muffins

Monkey bread muffins tilfredstiller garantert søtsuget. Utrolig deilig kosemat laget i en fei av brødrester, smør, sukker og kanel.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smør i en kjele. Bland inn sukker og kanel.
  • Skjær brødet i skiver og riv i omtrent like store biter.
  • Vend brødet i smør-sukkerblandingen. Pass på at hver bit blir bløt.
  • Smør muffinsformene og fordel brødbitene i formene.
  • Stek på 175°C midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til muffinsene er gylne.
  • Nyt monkey bread muffins lun og alene. 
La muffinsene få avkjøle og sette seg før du tar de ut av formene, så faller de ikke fra hverandre

Monkey bread er en rett vi har arvet fra USA og lages opprinnelig med små kuler av søt gjærdeig. Oppskrift på vanlig søt gjærdeig.

 

>> Se også vår grunnoppskrift på muffins.

 

Oppskriften er utviklet i samarbeid med MatPrat.

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

0 / 5