Toast med eple og kanel
Kanel, eple og smeltet ost på ristede skiver brød. Så godt! Om du bruker brødrester du ellers ville kastet, er det også godt for miljøet.
Ingredienser
8 skiver grovt brød
3 ss smør
2 ts malt kanel
16 skiver ost
3 små epler
4 ss lønnesirup
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Stek brødskivene på hver sin side i en stekepanne med litt smør. Strø på litt kanel på hver skive. Sett på stekeovnen på 180 grader.
- Fordel osten på halvparten av skivene.
- Legg skivene på en stekeplate. Stek i ovnen til osten er smeltet.
- Mens skivene er i stekeovnen skjærer du epler i tynne båter. Stek båtene i en stekepanne med litt smør. Stek skivene gylne.
- Ta skivene med ost ut av stekeovnen. Legg på epleskiver, og strø på litt kanel. Legg til slutt på en skive på toppen, slik at det blir en toast.
Glad i toast? Prøv også disse: