Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

dagens juleoppskrift

Lussekatter

Lussekatter er deilige hveteboller i ulike fasonger som vi baker til Luciadagen 13. desember. Gulfargen kommer fra krydderet safran.
Middels
enkelt

Raskt julebrød

Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
rask
enkelt
Grovt

Barnas konfekt

Barnas konfekt er deilige små havrekuler med smak av sjokolade. Disse er superenkle å lage og smaker veldig godt. En perfekt gaveidé til jul.
rask
enkelt

Peanøttbrød med fenalår og rømme

Peanøttbrød med fenalår og rømme er en enkel smårett som passer fint til jul. Brødet er hjemmebakt av fullkornshvetemel, og serveres gjerne som en rask forrett.
rask
enkelt

Julefocaccia

Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt. 
rask
Middels
Fint

Julefocaccia med ribberull

Julefocaccia med ribberull og salatblader er en italiensk sandwich med en ny og spennende smak av tranebær og valnøtter. Passer fint til julelunsjen.
rask
enkelt

Bagett med lammerull og guacamole

Bagett med lammerull og guacamole er en kjempegod sandwich med smak av jul. Lam, avokadodipp, sennep, salat og svisker smaker godt til lunsj og i matpakken.
rask
enkelt

Havrescones med okserull

Havrescones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy, spennende og veldig god sandwich i matpakken eller til lunsj.
rask
enkelt

Havrescones

Havrescones er rundstykker som er perfekte til frokost og lages kjemperaskt med hvetemel og havregryn uten gjær, men med bakepulver som hevemiddel.
rask
enkelt
Fint

Julesandwich

Julesandwich er fylt av julens restemat med juleskinke, appelsin og syltet kål og passer perfekt til julelunsj eller som en smårett i romjulen.
rask
Middels

Sandwich med pulled pork

Sandwich med pulled pork lager du av ribberester fra julen. Med rødkål, sylteagurk, sennep og knasende sprø eplebiter gjerne servert på rødbetbrød eller grovbrød.
rask
Middels

Grunnoppskrift eclairs

Grunnoppskrift eclairs betyr at du nå kan lage verdens beste vannbakkels. De er sukkerfrie, og består av vann, smør, mel og egg, og er mye lettere å lage enn sitt rykte. Imponer gjerne med fargerike og silkemykt fyll.
rask
Middels