Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Eplebrødpudding, opprinnelig kalt Æble-Kage, smaker nydelig av kanel og er perfekt på kalde vinterkvelder. Oppskrift i samarbeid med Ragnhild Hutchison.
Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
Gresskarsuppe med byggryn og ristede gresskarkjerner er nydelig høstmat. Dette er et vegansk alternativ som smaker godt for alle.
Boller er alltid populært! Gresskarboller har gresskar i deigen og deigen formes til små gresskar før den stekes.
Mmm, nybakt brød og varm gresskarsuppe! Smakfulle suppeboller med gresskar gir både et deilig måltid og et vakkert innslag på bordet.
Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
Fylt flaskegresskar med bygg- og grønnsaker er kanskje julens lekreste rett. Festretten blir særlig populær blant veganere.
Mumiepølser er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten eller i barnebursdagen. Blodig ketchup gjør dem ekstra skumle å spise.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.