Rosin- og valnøttscones er som små rundstykker bakt med sammalt hvete, appelsin og sitron. Server med varm drikke og nyrørte bær til helgefrokosten eller til kvelds.
Fullkornspinner med dipp er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. Brødpinnene er 100 % grove og laget av fullkornshvetemel. Kesamdippen er prikken over i-en.
Skinkekrans lager du av vannbakkelsdeig med ost og fyller med skinke, salat, ananas, agurk og paprika til enkel gjesteservering til lunsj eller som turmat.
Bergenske løsebrød er fine rundstykker av rug og hvete, som smaker herlig med smør og ost. Løsebrødfasongen får du ved å lage et hakk slik at bollen nesten deles i to.
Dessertspyd på grillen er enkel å lage og smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i 5 minutter. Kanskje en ny sommerhit?