Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Kuvertbrød med appelsin og svisker

Kuvertbrød med appelsin og sviske smaker deilig som tilbehør til middag. Ferskt, revet appelsinskall setter prikken over i´en, og gir ekstra frisk smak.
Middels
Middels
Halvgrovt

Julefocaccia

Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt. 
rask
Middels
Fint

Hvitløksknuter

Hvitløksknuter er deilige rundstykker eller snurrer med fullkornshvetemel og hvitløk. De passer fint som tilbehør til middag for alle som elsker hvitløksbrød.
Middels
Middels
Halvgrovt

Tyttebærtvinner

Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.    
Middels
Middels
Halvgrovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Minibagetter

Minibagetter er smakfulle, halvgrove brød av fullkornshvetemel som passer like godt som sandwich til lunsj og som følge til middagsmaten.
Middels
Middels
Halvgrovt

Grove bagetter

Grove bagetter passer godt både i matpakken og som følge til middag. Baguettene er laget av grov sammalt hvete og hvetemel, og smaker godt med pålegg til lunsj.
Middels
Middels
Grovt

Grovbrød med sirup

Grovbrød med sirup er bakt med hvetemel ispedd rug. Ta deg «ei skjeva» sier de på Stavangerkanten og mener gjerne en skive av dette brødet med behagelig søt smak av sirup. De kaller det grovbrød, men etter brødskalaen er det halvgrovt.
Middels
Middels
Halvgrovt

Kylling i urtebrød

Kylling i urtebrød er en deilig innbakt sandwich med havre, bygg og spelt. Fylt med feta, kylling, skinke, tomat og urter er den perfekt som turmat. Bakt av Tolga skole til skolekonkurransen 2015. 
Middels
Middels
Grovt