Kuvertbrød med appelsin og sviske smaker deilig som tilbehør til middag. Ferskt, revet appelsinskall setter prikken over i´en, og gir ekstra frisk smak.
Hvitløksknuter er deilige rundstykker eller snurrer med fullkornshvetemel og hvitløk. De passer fint som tilbehør til middag for alle som elsker hvitløksbrød.
Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.
Grove bagetter passer godt både i matpakken og som følge til middag. Baguettene er laget av grov sammalt hvete og hvetemel, og smaker godt med pålegg til lunsj.
Grovbrød med sirup er bakt med hvetemel ispedd rug. Ta deg «ei skjeva» sier de på Stavangerkanten og mener gjerne en skive av dette brødet med behagelig søt smak av sirup. De kaller det grovbrød, men etter brødskalaen er det halvgrovt.
Kylling i urtebrød er en deilig innbakt sandwich med havre, bygg og spelt. Fylt med feta, kylling, skinke, tomat og urter er den perfekt som turmat. Bakt av Tolga skole til skolekonkurransen 2015.