Irsk natronbrød er raskt å lage fordi det bakes uten gjær, men med natron som hevemiddel. Sammen med fin sammalt hvete, salt og kefir blir det et sunt hverdagsbrød som passer i matpakken.
Ostepai eller quiche med skinke, stangselleri, urter, ost passer perfekt som en lett middag eller lunsjrett. Den smaker best lunken servert med en salat ved siden av.
Cake pops med frukt og sjokolade er lekre små sjokoladekaker i biter som er satt på pinne, og dyppet i flytende hvit sjokolade. Herlig til bursdagsfest!
Red velvet cake pops er små, lekre og røde sjokoladekaker på pinne som er dyppet i hvit sjokolade og rullet i kakepynt. Du baker dem i muffinsformer og serverer til fest.
Peanøttsmør cake pops smaker deilig av peanøttkrokan og salt karamell. Smuldre en kakebunn, trill ut kuler, sett pinne i, og dypp i smeltet sjokolade. Nyt!
Smørloff er den klassiske loffen bakt av fint hvetemel og melk, som smaker like godt med smør og nyrørt syltetøy til frokost, som til rekene på bryggekanten.