Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Goro er en av våre eldste julekaker, og smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø, og har et utpreget flott bladmønster.
Krumkaker er en julekake stekt i jern formet som kremmerhus eller dessertskåler. Spis dem enten som de er, eller fylt med pisket krem og bær til dessert eller kaffekosen.
Strull lages i krumkakejernet og rulles sammen til deilige kaker. Server med pisket krem og bær så har du en rask juledessert.
Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
Grovt rosinbrød er et saftig brød både barn og voksne vil like. Rosin i deigen gir brødet en søt smak som passer perfekt sammen med brunost.
Miniskolebrød er et deilig og luftig bakverk som gir en søt munnfull når du har lyst på noe ekstra.
Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.