Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Goro

Goro er en av våre eldste julekaker, og smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø, og har et utpreget flott bladmønster.
lang
vanskelig

Krumkaker

Krumkaker er en julekake stekt i jern formet som kremmerhus eller dessertskåler. Spis dem enten som de er, eller fylt med pisket krem og bær til dessert eller kaffekosen.
rask
Middels

Strull

Strull lages i krumkakejernet og rulles sammen til deilige kaker. Server med pisket krem og bær så har du en rask juledessert.
Middels
Middels

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Damperbread fra Australia

Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
rask
enkelt
Fint

Grovt rosinbrød

Grovt rosinbrød er et saftig brød både barn og voksne vil like. Rosin i deigen gir brødet en søt smak som passer perfekt sammen med brunost.
lang
Middels
Grovt

Miniskolebrød

Miniskolebrød er et deilig og luftig bakverk som gir en søt munnfull når du har lyst på noe ekstra.
Middels
Middels

Appelsinmuffins til påske

Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Middels
Middels