Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Bagett med lammerull og guacamole er en kjempegod sandwich med smak av jul. Lam, avokadodipp, sennep, salat og svisker smaker godt til lunsj og i matpakken.
Grunnoppskrift eclairs betyr at du nå kan lage verdens beste vannbakkels. De er sukkerfrie, og består av vann, smør, mel og egg, og er mye lettere å lage enn sitt rykte. Imponer gjerne med fargerike og silkemykt fyll.
Vaniljekrem til eclairs smaker deilig, og passer perfekt til fyll i vannbakkels og kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av fløte, vanilje, egg og litt maizena.
Waldorfsalat med bygg smaker bedre og metter lenger enn vanlig waldorfsalat. Server den til thanksgiving eller julemiddag med kalkun eller til juleskinke.
Byggotto til pinnekjøttet er nytt for mange. Vi skal være forsiktige med å endre på tradisjoner, men å tilføre noe ekstra når det er skikkelig godt, må være lov? Byggotto er bygg kokt i lammekraft og hvitvin, smaksatt med sitron, løk, salt og pepper. Du må bare prøve det!