Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Ber du om biscotti i Italia vil du nok ikke alltid få slike. Biscotti er navnet brukt utenfor Italia, og betyr kjeks på italiensk. De fleste italienere kjenner nok disse som cantucci eller biscotti di Prato.
Du tror det ikke før du får se det, sier vi ofte - men noen ganger må du også smake. Grove brownies med fullkornsmel er superduper digge! Litt sunnere, men det kan du ikke merke.
Pavlova og brownie er to av de mest populære kakene vi baker. Så hvorfor ikke slå dem sammen? Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
En bløtkake trenger ikke å være rund. Her er en firkantet bløtkake laget av et sukkerbrød vi har stekt i en brødform. Enkelt og praktisk, og fortsatt like godt! Med en slik form er det enklere å lage en liten kake. Vi har latt oss inspirere av danskenes jordbær-lagkaker - og laget en bløtkake med jordbær i kremen.