Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Havrekjeks

Havrekjeks med tranebær, havremel og havregryn er deilige, sprø og lette å lage. De smaker kjempegodt til kaffen eller som turmat.
rask
Middels

Biscotti med mandler og sjokolade

Ber du om biscotti i Italia vil du nok ikke alltid få slike. Biscotti er navnet brukt utenfor Italia, og betyr kjeks på italiensk. De fleste italienere kjenner nok disse som cantucci eller biscotti di Prato.
Middels
enkelt

Prinsessekake

Svenskene elsker sin prinsessekake! Hvert år selger svenske bakerier en halv million av disse herlige grønne marsipankakene.
Middels
Middels

Rabarbraterter i porsjonsformer

Har du tilgang på rabarbra? Disse små søte rabarbratertene vil garantert gi en skikkelig smak av sommer.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grove brownies

Du tror det ikke før du får se det, sier vi ofte - men noen ganger må du også smake. Grove brownies med fullkornsmel er superduper digge! Litt sunnere, men det kan du ikke merke.
Middels
enkelt

Pavlova med brownie

Pavlova og brownie er to av de mest populære kakene vi baker. Så hvorfor ikke slå dem sammen? Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Middels
Middels

Liten bløtkake

En liten bløtkake som er stor på smak! Her har vi laget en enkel variant med sukkerbrød i langpanne, og med fyll av vaniljekrem, bringebær og banan.
Middels
Middels

Firkantet bløtkake

En bløtkake trenger ikke å være rund. Her er en firkantet bløtkake laget av et sukkerbrød vi har stekt i en brødform. Enkelt og praktisk, og fortsatt like godt! Med en slik form er det enklere å lage en liten kake. Vi har latt oss inspirere av danskenes jordbær-lagkaker - og laget en bløtkake med jordbær i kremen.
Middels
enkelt