Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Cones med grillet kylling, grønnsaker og aïoli er kremmerhus bakt av byggmel, hvetemel og solsikkekjerner. Bruk deigen som utgangspunkt og fyll med akkurat det du liker best.
Pølse- og hamburgerbrød med urter setter smak på grillmåltidet. De bakes av fin gjærbakst og finhakkede urter som basilikum, dill, timian eller rosmarin.
Pølse- og hamburgerbrød med chorizo og timian smaker deilig til grillmat. Du baker dem av sammalt hvete og finhakket spekepølse og serverer som tilbehør til middagen.
Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.
Smuldrepai er den ultimate sommerdesserten, og ekstra god med vaniljeis ved siden av. Du kan bytte ut nektarinen og solbærne med nesten alle typer frukt og bær.
Brownie på grillen er ekte seige brownies med mørk kakao og vanilje du griller på 20 minutter. En supergod kake som passer til dessert, gjerne servert jordbær og melisdryss på toppen.