Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Limekake er en spennende formkake med olivenolje, finrevet skall av lime og saften fra sitrusfrukten. Med et melisdryss på toppen er den lekker å servere til kaffen eller som dessert.
Nugattikake er en deilig, sprø kjekskake med mange lag av sjokolade og mandelflak, som knaser når du spiser. Du lager den på 30 minutter og den passer fint i barnebursdager eller som dessert.
Rullekake med ingefær, eple og pære er raskt og enkel å lage, og noe alle får til . Varier med ulike typer syltetøy og bær, og server som dessert eller til kaffen.
Lys gulrotkake i langpanne er raskt og enkelt, og passer fint i bursdag. Revet gulrot og kesam gjør kaken saftig og blir en favoritt med melisglasur på toppen.
Delikake er en saftig formkake stekt i randform med kesam. Den har deilig smak av gulrot og ananas, og glasuren er himmelsk med kremost, vanilje og melis.
Sitronterte med marengs er også kalt key lime pie, og er en frisk og syrlig sommerdessert med herlig smak av sitron. Sitronkremen, eller lemon curd, han gjerne lages dagen før.
Rabarbra crumble er en frisk smuldrepai med knasende sprøtt lokk av havrekjeks, brunt sukker og marsipan som smaker godt til dessert med krem eller vaniljeis til.