Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Høst Jul Påske Sommer Vår Vinter Vis alle

Sjokoladefondant i appelsinskall

Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
rask
enkelt

Havrekuler

Havrekuler smaker deilig og er et litt sunnere godteri til påske. Lager du de på forhånd, kan de oppbevares i fryseren eller kjøleskapet.
rask
enkelt

Appelsinmuffins til påske

Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Middels
Middels

Eggs Benedict

Dette er ren luksus på en brødskive. Klassikeren Eggs Benedict består av en sprø skive brød, spinat, skinke, posjert egg og hollandaise saus på toppen. Mektig godt!
rask
vanskelig

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Eltefritt grytebrød

Eltefritt grytebrød med fint mel krever lite jobb og dufter godt til helgefrokosten – det kan vi like!
lang
Middels

Appelsincurd

Appelsincurd er søtt og syrlig på én gang! Bruk den sammen med scones og kjeks, eller som ingrediens i deilige kakekremer.
Middels
Middels

Hjemmelaget appelsinmarmelade

Hjemmelaget appelsinmarmelade bringer barndomsminnene frem for mange! Denne appelsinmarmeladen er smakt til med vanilje og smaker nydelig på ristet brød eller nystekte scones.
lang
Middels

Lyst surdeigsbrød med tranebær, appelsin og kardemomme

Dette er et nydelig påskebrød med tranebær og andre spennende ingredienser med mye smak! Kardemommens varme, appelsinens sødme og tranebærenes skjønne farge i brødet skaper en varm følelse av vår, men kan nytes uansett årstid og anledning.
lang
Middels
Fint