Knøekaker er flate brød fra Sørlandet, hvor brøddeigen ble kalt for knøe, "noe som blir knadd sammen". De kan minne om grove pitabrød, laget med sammalt hvete. De halvgrove brødene passer fint i matpakken med brunost.
Havrebar med havregryn, peanøttsmør, mørk sjokolade og tørkede tranebær er full av karbohydrater og proteiner og passer perfekt som turmat eller etter trening.
Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Suppebolle lar deg erstatte suppeskålen med brød, og gjøre måltidet ekstra hyggelig. Suppeboller passer fint som gjestemat og gjør at oppvasken blir mindre.
Fullkornspinner med dipp er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. Brødpinnene er 100 % grove og laget av fullkornshvetemel. Kesamdippen er prikken over i-en.