Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Kuvertbrød med honning

Kuvertbrød med honning smaker deilig som tilbehør til middag. De luftige rundstykkene passer også godt i matpakken, lunsj eller påsmurt til kveldsmat.
Middels
Middels
Fint

Knøekaker

Knøekaker er flate brød fra Sørlandet, hvor brøddeigen ble kalt for knøe, "noe som blir knadd sammen". De kan minne om grove pitabrød, laget med sammalt hvete. De halvgrove brødene passer fint i matpakken med brunost.
rask
Middels
Halvgrovt

Piroger med røkelaks

Piroger med røkelaks og mozzarella er fylt gjærbakst fra Russland laget av hvetemel og havrekli. De passer perfekt som turmat, snacks eller til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Havrebar

Havrebar med havregryn, peanøttsmør, mørk sjokolade og tørkede tranebær er full av karbohydrater og proteiner og passer perfekt som turmat eller etter trening.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Brødpinner med pepper

Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Middels
Middels

Suppebolle

Suppebolle lar deg erstatte suppeskålen med brød, og gjøre måltidet ekstra hyggelig. Suppeboller passer fint som gjestemat og gjør at oppvasken blir mindre.
lang
Middels

Fullkornspinner med dipp

Fullkornspinner med dipp er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. Brødpinnene er 100 % grove og laget av fullkornshvetemel. Kesamdippen er prikken over i-en.
Middels
Middels

Havrebriks

Havrebriks er saftige og gode rundstykker i matpakken med grovt rug, hvete, maltekstrakt og havregryn. Lang hevetid får frem de gode smakene.
Middels
Middels
Grovt