Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Amerikanske bagels laget på den tradisjonelle måten: Først koking, deretter steking. Det gir herlig myke bagels med deilig smak.
Nystekte lapper med syltetøy er en vinner for både små og store. Har du ikke takke å steke dem på, kan du bruke en stor stekepanne.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
Fylte horn med ost og skinke er brød og pålegg i ett - og passer supert som turmat. Med disse liggende i fryseren, har du alltid en fiks ferdig matpakke på lur!
Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
Grov bagett med kylling og eggesalat gir en fest av et lunsjmåltid! Likevel er den rask og enkel å lage når du først har alle ingrediensene.
Vaffel med egg og tomat ser ut som en overdådig lunsjrett, men er herlig enkel å lage når du har en restevaffel i kjøleskapet.
Mumiepølser er skremmende godt enten du serverer det på halloweenfesten eller i barnebursdagen. Blodig ketchup gjør dem ekstra skumle å spise.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.