Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge.
Nybakt loff og kokte egg er en uslåelig kombinasjon. Bakt sammen egner disse fine rundstykkene med egg seg ekstra godt til påskefrokosten.
Boller bakt på tangzhong metoden som gjør baksten ekstra luftig og saftig. Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger.
Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
Herlige små hjertebrød som passer perfekt i matpakken helt uten pålegg. Bak en stor porsjon og frys ned, så kan du ta opp etterhvert som du ønsker.
Et "erketrøndersk" bakverk kaller Lars Utseth bakeriets bestselger, den tradisjonsrike thekaken, fylt med rosiner, kanel, smørkrem og sviskemarmelade.
Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere.
En saftig bunn med banan, eksotisk glasur med yoghurt og kokos og rike mengder friske bær gjør denne kaken til en litt sunnere festkake.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.