Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 kake
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 kake

Bløtkake

Bløtkake med friske bær passer perfekt om sommeren eller til fest. Bruk de bærene du selv liker best, og bruk gjerne flere typer sammen.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Sukkerbrød: Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, potetmel og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.
  • Hell røren i en smurt form, 24 cm i diameter. Stek ved 160°C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist. 
  • Krem: Pisk kremfløte og vend forsiktig inn syltetøy for en fin marmorering.
  • Montering: Del kaken i tre bunner. Dynk bunnene med melk eller juice. Fordel krem utover den ene bunnen og legg en annen bunn oppå. Gjenta. Fordel godt med krem på toppen av kaken og pynt med bær.
Bruk jordbær og bringebær eller andre av sesongens bær til fyll og pynt.

>> Prøv også vår morellkake  

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer