Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Sommerkonkurranse: #mittsommerbakeri

Bli med og vinn gavekort på 500 kroner fra ditt favorittbakeri!
Skriv ut

Det er sommer, det er ferie, det er tid for late dager. Og det er tid for bakeribesøk! Nybakte brød, deilig småbakst og søte saker – dét gir skikkelig feriefølelse. 

 

Kanskje har du et feriebakeri du stadig vender tilbake til på Norgesferien? Eller får du tid til hyppigere besøk på det lokale bakeriet ditt når du har fri?

 

Vi i Opplysningskontoret for brød og korn har lyst til å se at dere koser dere på bakeri i ferien – og vil derfor gi bort fire gavekort på 500 kroner til noen som poster bilder på Instagram fra sitt bakeri.

 

Kanskje er det noen spesielt gode boller eller brød som gjør at du stadig vender tilbake? Eller koselige omgivelser du trives i? Eller kanskje er det den hyggelige betjeningen som alltid får deg til å føle deg velkommen?

 

Uansett grunn: Har du et bakeri du liker, og lar oss få vite om det, så kan du være med i konkurransen.  

 

Konkurranseregler

For å delta i konkurransen må du poste et bilde fra ditt favorittbakeri på en åpen Instagram-profil med hashtag #mittsommerbakeri. Fortell gjerne også hva det er som gjør at nettopp dette bakeriet er ditt favorittbakeri. 

 

Vi trekker ut en vinner hver uke i juli som får et gavekort på 500 kroner fra sitt favorittbakeri. 

 

Lykke til – og god bakerisommer!