Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
En deilig påskefrokost skal nytes. Hva med å servere grove påskeharer til gjestene dine? Det blir garantert populært.
Her er den klassiske oppskriften på ferske hveteboller med kardemomme. Smaker himmelsk når du har lyst på noe godt.
Havrerundstykker med havregryn og hvetemel er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten.
Fine påskeharer er enkelt laget av søte hveteboller og passer ekstra godt til påskefrokosten. Gurkemeie eller safran gir den fine gulfargen.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Byggmelslapper er deilige lapper eller sveler med kefir, egg, hvete- og byggmel. De passer fint som kos til kaffen med bær, syltetøy og pisket krem.
Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
Små peanøttbrød passer for deg som elsker peanøtter og som liker brødet luftig, halvgrovt og smakfullt. Deigen kan stekes i form eller som rundstykker.
Middels
Middels
Halvgrovt
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.