Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Lag noe veldig godt av restene etter noe annet godt! Bedre kan det ikke bli. Disse klassiske trestammene er den perfekte måten å nyte kakerester på. Hugg i vei!
Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Denne friske og saftige kaken med sitron og blåbær vil lyse opp blant alle sjokoladekakene på kakebordet.
Fyrstekake er en gammel klassiker. Oppskriften vår har rikelig med mandelfyll, som gjør den ekstra god og saftig. Kaken er holdbar og fin å fryse.
Påskespeilegg! Bak en enkel rullekake med syltetøy, og server med krem og aprikos på toppen. Skikkelig påskestemning!
Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge.
Serinakaker er nok de kakene som forekommer oftest på norske kakefat. Enkle å lage og en favoritt både blant store og små.
Et "erketrøndersk" bakverk kaller Lars Utseth bakeriets bestselger, den tradisjonsrike thekaken, fylt med rosiner, kanel, smørkrem og sviskemarmelade.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.