Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Blinis med kaviar, rømme og rødløk er den klassiske måten å servere små russiske pannekakene på. Blinis lages med gjær, og serveres med ulike toppinger, både salte og søte.
Blinis med kremost, hasselnøtter og honning er små delikate russiske pannekaker som ligner på lapper. Server dem gjerne med både salte og søte toppinger.
Valnøttrundstykker er saftige og smaker himmelsk av fullkornshvetemel og nøtter. De passer ypperlig både som kuvertbrød, til lunsj med godt pålegg og på tur.
Grov sjokoladefondant med mørk sjokolade og grov spelt gir en spennende nøttaktig smak til desserten. Kaken er stekt langs kanten og er flytende innni. Server gjerne med vaniljeis.
Pepperkakedeig med lys sirup smaker herlig til jul med ingefær, nellik, pepper og kardemomme. Bruk deigen til å lage pepperkaker for å pynte en pepperkakekake med eller til pepperkakehus.
Spøkelser til halloween er fylte vannbakkels med vaniljekrem, kledd med "marsipanlaken" og utkledd som spøkelser. Hva passer vel bedre til halloweenfeiringen?