Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Scones til påske serveres nybakte med ost, syltetøy eller eventuelt med litt vispet krem eller kesam. Disse er deilige å ty til når du står opp sent en søndag, er på hytta, eller skal feire litt ekstra.
Mini Victoria sponge cake er en saftig minikake av smør, sukker og egg som du baker i muffinsbrett. Server delt i to med pisket krem, eller kremost og jordbær.
Grove muffins med brunost er perfekt turmat. De er kjempegode matmuffins med osten innbakt i deigen med havregryn, grov og fin sammalt hvete og yoghurt.
Matmuffins med skinke og brokkoli er sunne, fylte rundstykker bakt med grov hvete, havregryn og yoghurt. Perfekte til lunsj, i matpakken eller som turmat.
Grove grissini er gylne og sprø brødpinner fra Italia bakt med grov sammalt hvete, hvetmel og litt olivenolje. Spis dem før maten, som snacks eller som tilbehør til middag.
Pai med kremost, løk og squash smaker kjempegodt til lunsj eller på koldtbordet. Den er bakt i praktisk langpanne og har grov bunn av sammalt hvete. Serveres i små porsjonsbiter.