Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Panforte

Panforte er en skikkelig bombe av en julekake fra Siena i Italia med mørk sjokolade, hasselnøtter, tørket frukt og honning og finrevet sitonskall. Nytes i små biter som konfekt.
rask
Middels

Panettone

Panettone er tradisjonsbakst til jul i Italia. Julekaken er av søt gjærbakst med tørket frukt og egg som serveres lunken eller kald i tynne skiver.
Middels
Middels

Stjernekaker

Stjernekaker er små, sprø julekaker fra Italia. De søte kjeksene er vanlige til jul i Norge og i Italia, og bakes med smør, sukker, egg og hvetemel.
rask
Middels

Biscotti

Biscotti er herlige italienske, søte småkaker. Disse er laget med kanel, men varier gjerne med sjokolade, mandler eller tørket frukt, og gi bort i gave til jul.
rask
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grov pizzabunn

Grov pizzabunn med sammalt hvete gjør helgepizzaen litt sunnere! Lag porsjonspizza eller en stor pizza og legg på pizzafyll og ost etter ønske.
rask
Middels
Grovt

Rustikke rundstykker

Rustikke rundstykker er herlig gjærbakst av rug og hvetemel som passer like godt som tilbehør til middagen som i matpakken til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Sebrabrød

Sebrabrød lager du med tre ulike deiger av rug, hvete, bygg, linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, helkorn og sirup. Tryll frem dette flotte, store brødet til julefrokost eller som en julegave.
lang
Middels
Fint

Byggblomst

Byggblomst er lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø bakt sammen så de ligner en blomst. Ypperlig å gi bort i gave eller servere til lunsj.
rask
Middels
Halvgrovt