Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Byggkrem med bærkompott er en byggrynskrem med dine favorittbær, og et sunt alternativ til riskrem. Byggryn har nøtteaktig smak som passer godt til dessert.
Epler og bygg er en suveren kombinasjon. Epleterten smaker aller best nystekt med vaniljeis eller pisket krem, men kan også serveres avkjølt.
Lunsjsalat med byggryn passer godt til lunsj eller på tur. Pakk salat og dressing hver for seg, og du har en deilig, frisk matpakke.
En deilig påskefrokost skal nytes. Hva med å servere grove påskeharer til gjestene dine? Det blir garantert populært.
Her er den klassiske oppskriften på ferske hveteboller med kardemomme. Smaker himmelsk når du har lyst på noe godt.
Fine påskeharer er enkelt laget av søte hveteboller og passer ekstra godt til påskefrokosten. Gurkemeie eller safran gir den fine gulfargen.
Rekepai er deilig og lettvint til lunsj eller en lett middag. Forstek paiskallet og hell over pillede reker, dill, matfløte og egg. Server med en god salat.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.