Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Damperbread kan både stekes i folie over bål eller hjemme i jerngryte. Brødet har få ingredienser og trenger ikke heving.
Grovt rosinbrød er et saftig brød både barn og voksne vil like. Rosin i deigen gir brødet en søt smak som passer perfekt sammen med brunost.
Miniskolebrød er et deilig og luftig bakverk som gir en søt munnfull når du har lyst på noe ekstra.
Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.
Eltefritt grytebrød med fint mel krever lite jobb og dufter godt til helgefrokosten – det kan vi like!
Byggvafler med appelsin, med både byggmel og hele gryn, er en velsmakende og litt sunnere vaffel som holder deg mett lenger. Server med rømme for ekstra god påskekos.
Vaffel med egg og tomat ser ut som en overdådig lunsjrett, men er herlig enkel å lage når du har en restevaffel i kjøleskapet.
Grove boller med masse smak! Her har vi erstattet noe av det siktede hvetemelet med sammalt hvete og havregryn. Det gir grove boller med mer smak.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.