Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Nye Matopedia kan bestilles nå

Det populære digitale læreverket Matopedia er nå klart for bestilling i ny og oppdatert versjon.
Skriv ut

Å sikre grunnleggende matkompetanse hos barn og unge er et viktig mål for opplysningskontorene i landbruket. Etter et år med samarbeid mellom Opplysningskontoret for brød og korn, Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) og MatPrat – Opplysningskontoret for egg og kjøtt, er en ny og revidert versjon av læreverket Matopedia klart for bestilling av skoler over hele landet. Det er fullt oppdatert til fagfornyelsen og ny læreplan, og kompetansemålene for 5.-7. og 8.-10. trinn.

 

– Vi er stolte av å kunne tilby den nye versjonen av Matopedia, som er et brukervennlig verktøy med Helsedirektoratets kostråd som grunnlag. Flere nye oppskrifter og filmer gir mat- og helselærerne et nyttig hjelpemiddel i undervisningen, sier Torunn Nordbø i Opplysningskontoret for brød og korn.

 

– Forrige skoleår brukte over 650 skoler Matopedia i undervisningen, og mange lærere forteller at de har god nytte av dette læreverket. Vi håper at enda flere elever og lærere får glede av Matopedia neste skoleår!

 

Vil du vite mer om Matopedia, eller bestille lisens? Gå til matopedia.no!