Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Dynegrøt? Oh yes! Dette gode gamle trikset er noe alle bør kunne. Kok opp grøten, pakk den inn i dyne eller pledd eller sett den i ovnen og la tiden gjøre jobben.
Bygg er perfekt til grøt, og servert med ristede byggryn, honning, mandler og tranebær er dette et måltid som passer like godt til frokost som til kvelds.
Visste du at vikingene laget pizza? Da som brødtallerken, men prinsippet er det samme: En bunn av brød og fyll oppå. Denne oppskriften er utviklet av bakerne hos Lofthus Samvirkelag.
Byggryn stekt sammen med reinsdyrskav og friske grønnsaker, servert med yoghurt og spicy chili kombinerer tradisjonelle norske råvarer og asiatisk kokekunst.
Forkokte, smakfulle byggryn er et godt alternativ til ris og pasta. Ingefær, sennep og gurkemeie gir spennende smaker som passer godt sammen med speilegget.