Opplysningskontoret for brød og korn
Søk på hele brød og korn
SØK
MENY
Nyheter
Korn og mel
Kosthold
Bærekraft
Oppskrifter på Matprat.no
Nyheter
Korn og mel
Kosthold
Bærekraft
Oppskrifter på Matprat.no
Matkornpartnerskapet
Presserom
Om oss
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Søk
Vis alle
Ekstra grovt
Fint
Grovt
Halvgrovt
Kategori
Kornslag
Måltid
Sesong
Type bakst
Bygg
Emmer
Havre
Hvete
Rug
Spelt
Vis alle
Høst
Gresskarsuppe med byggryn
Gresskarsuppe med byggryn og ristede gresskarkjerner er nydelig høstmat. Dette er et vegansk alternativ som smaker godt for alle.
rask
Middels
Høst
Gresskarboller
Boller er alltid populært! Gresskarboller har gresskar i deigen og deigen formes til små gresskar før den stekes.
Middels
Middels
Fint
Surdeig
Surdeigsbrød med gresskar
Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
lang
vanskelig
Fint
Bygg
Vegisterkaker
Vegisterkaker er veganske små middagskaker av bygg, blomkål og havregryn. Et supert alternativ til de som velger grønn meny på julaften.
Middels
Middels
Grovhets-kalkulator
Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten
Frokost
Pannekaker med gresskar
Pannekaker med gresskar er en høstlig variant av luftige, amerikanske pannekaker. Med gresskarpuré i røra får du en ny vri på pannekakemiddagen.
rask
enkelt
Fint
Fin småbakst
Pan de muertos
Pan de muertos serveres på den meksikanske halloween-dagen og er de dødes brød. De søte bollene spises på fester, festivaler og ved gravsteder.
Middels
Middels
Vafler
Vafler med gresskar
Vafler med gresskar gir en ekstra følelse av lunt høstmørke. Hvis du bruker gresskarpuré av oransje gresskar, vil du få en tydelig og gyllen farge.
Middels
enkelt
Søt gjærbakst
Tangzhong kanelboller
Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med tangzhong-metoden.
Middels
Middels
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.