Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Gresskarsuppe med byggryn og ristede gresskarkjerner er nydelig høstmat. Dette er et vegansk alternativ som smaker godt for alle.
Boller er alltid populært! Gresskarboller har gresskar i deigen og deigen formes til små gresskar før den stekes.
Surdeigsbrød formet som gresskar med gresskar i deigen – det kan ikke bli mer høstkos og halloween enn dette.
Vegisterkaker er veganske små middagskaker av bygg, blomkål og havregryn. Et supert alternativ til de som velger grønn meny på julaften.
Pannekaker med gresskar er en høstlig variant av luftige, amerikanske pannekaker. Med gresskarpuré i røra får du en ny vri på pannekakemiddagen.
Pan de muertos serveres på den meksikanske halloween-dagen og er de dødes brød. De søte bollene spises på fester, festivaler og ved gravsteder.
Vafler med gresskar gir en ekstra følelse av lunt høstmørke. Hvis du bruker gresskarpuré av oransje gresskar, vil du få en tydelig og gyllen farge.
Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med tangzhong-metoden.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.