Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Loff

Myk og luftig loff bakt på kun hvetemel, smør, gjær, melk og salt. Det smaker godt med pålegg, eller som tilbehør til supper eller annen mat.
Middels
Middels
Fint

Grove myslirundstykker

Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
rask
Middels
Ekstra Grovt

Gulrotrundstykker

Gulrotrundstykker med gulrot, grov hvete, hvetekli, kardemomme og solsikkekjerner er sunne og gode, og passer fint i matpakken eller som turmat.
rask
Middels
Grovt

Grove scones

Grove scones er superraske å lage fordi de hever med bakepulver, ikke gjær.
rask
enkelt
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Grove påskeharer

En deilig påskefrokost skal nytes. Hva med å servere grove påskeharer til gjestene dine? Det blir garantert populært.
Middels
Middels
Grovt

Bolledeig som gir luftige hveteboller

Her er den klassiske oppskriften på ferske hveteboller med kardemomme. Smaker himmelsk når du har lyst på noe godt.
Middels
Middels

Havrerundstykker

Havrerundstykker med havregryn og hvetemel er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten.
rask
Middels
Fint

Fine påskeharer

Fine påskeharer er enkelt laget av søte hveteboller og passer ekstra godt til påskefrokosten. Gurkemeie eller safran gir den fine gulfargen.
rask
Middels