Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

#hervokserdetbrød og vinn gavekort hos bakeren!

Konkurransen er enkel. Ta et bilde av en norsk kornåker med eller uten et Her vokser det brød-skilt, og del bildet på Instagram eller Facebook med #hervokserdetbrød. En vinner av et gavekort på 5 brød trekkes ut annenhver uke ut september måned. Bli med å løfte frem norsk korn, mel og brød!
Skriv ut

konkurransevilkår: 

  • Hvem kan delta? Konkurransen er åpen for alle. Deltakelse er gratis. Dersom du har lukket profil må du sende oss bildet ditt via PM på Facebook eller Instagram, eller per e-post: eilin@brodogkorn.no. Merk: Vi kan kun se bildene til åpne profiler. 
  • Hvor lenge varer konkurransen? Konkurransen varer fra 26. juni – 30. september 2016, med forbehold om forlengelse av perioden. 
  • Hva er premien? Gavekort på 5 valgfrie brød hos din lokale baker!
  • Hvordan blir vinneren kåret? En vinner blir kåret annenhver uke, og kontaktes via Instagram bildet. Totalt trekkes 6 ulike vinnere. Man kan kun vinne én gang. 

Les mer om kampanjen: Her vokser det brød

 

OBK forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i konkurransen på Instagram, Facebook og www.brodogkorn.no. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir OBK en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at OBK fritt kan bruke bildet i sin kommunikasjon av kampanjen.

 

#hervokserdetbrød