Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Havrekjeks med tranebær, havremel og havregryn er deilige, sprø og lette å lage. De smaker kjempegodt til kaffen eller som turmat.
Et stort deilig surdeigsbrød med havre til lange, late sommerdager. Bytt gjerne ut mer av hvetemelet med havre for mer smak og et grovere alternativ.
Her er en superenkel og rask ostekake med friske bær du kan servere til gjestene dine. Selv om det går fort unna, er disse porsjonsostekakene både lekre og gode. De vil garantert slå an!
Et saftig og godt brytebrød som er hyggelig å dele med mange rundt et påskebord. Inspirert av Jesu Kristi siste måltid med disiplene på skjærtorsdag.
Har du pålegg i kjøleskapet som det haster med å få spist opp? Visp sammen en grov pannekake og bruk den som wraps! Godt både som en smårett og som middag.
En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.
Lekre små frokostkjeks med tranebær og mandler som smaker ekstra godt sammen med et stort glass melk.
Vår oppskrift på raw sjokoladekake med havre og nøttebunn er en lekker festkake som også kan serveres som en nydelig dessert.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.