Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Vinn skolebrød til hele klassen

Den 17. juni feirer vi skolebrødets dag, og din klasse er invitert med på feiringen! I år deler vi ut skolebrød til klasser over hele landet.
Skriv ut

Sommerferien er snart her, og vi unner alle skoleelever å kose seg litt ekstra som avslutning på skoleåret. I anledning Skolebrødets dag kan din klasse i år vinne skolebrød til alle.

 

Konkurransen er et samarbeid mellom Opplysningskontoret for brød og korn og MatPrat. 

 

Slik deltar du i konkurransen

 

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en begrunnelse på hvorfor din klasse bør vinne, i tillegg til navn, skole, fylke og antall elever i klassen. Send det til oss på post@brodogkorn.no for å være med i trekningen. Frist: 1. juni 2022. 

 

Vi trekker klasser over hele landet som får servert deilige skolebrød på siste skoledag. Vi vil dele noen av vinnernes begrunnelse, samt et bilde, på våre sosiale medier og nettsider.

 

Dette er skolebrødets dag

 

Opplysningskontoret for brød og korn etablerte denne herlige merkedagen i 2017 og ønsker det skal fortsette som en årlig tradisjon siste fredag før sommerferien. Bakerier over hele landet tar også del i feiringen, og vil markere fredag 17. juni 2022.

 

Vi håper dere vil være med på å lage en morsom og fin avslutning på skoleåret, og ønsker dere lykke til i konkurransen!

 

>> Her finner du mer om skolebrødets dag

Finn mer om samme tema: