Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Flere oppskrifter med "17.mai"

Kransekake til 17.mai

Kransekake til 17.mai og konfirmasjon er midtpunktet på kakebordet. Med mandler, melis, eggehviter og kransekakeringer lager du denne selv. Pynt med norske flagg.
lang
vanskelig

Brødpudding i festdrakt

Brødpudding i festdrakt er en kake basert på desserter som Eidsvollmennene faktisk spiste. En lagkake med brødpudding, smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Middels
Middels

Grunnlovskake

Grunnlovskake med marengssmørkrem, sitron, jordbær, og hvit sjokoladekrem med blåbær er en himmelsk bløtkake til 17. mai.
lang
vanskelig

Jordbær- og marsipankake

Jordbær- og marsipankake er en klassisk festkake til bursdag, 17.mai, konfirmasjon og bryllup. Sukkerbrødbunn med pisket krem og rørte bær, dekket med marsipanlokk, jordbær og pistasjenøtter.
Middels
vanskelig

Flaggkake

Flaggkake med saftig kakebunn av mandler og fyll av jordbærpuré og ostekrem er pyntet med friske bær. Kaken symboliserer det norske flagget og er en fin 17.mai-kake.
lang
vanskelig

Kake i rødt, hvitt og blått

Kake i rødt, hvitt og blått, eller flaggkake, er laget av sukkerbrød med blåbær og bringebær. Kaken er fylt og dekket med ostekrem og pyntet med friske bær og sjokolade til 17. mai.
lang
Middels